Spirituellt mediumskap på distans!

Kommer snart även som webkurs eftersom intresset är så stort. Anmäl ditt intresse genom att på kontaktsidan skicka in formulär med din mailadress och skriv mediumkurs i frågefältet.

Detta är egentligen inte en kurs utan snarare 4 kurser i egen takt.

Vi lär oss att öva på intuition. Hur man kopplar upp sig och hur man stänger ner samt skyddar sig mot negativa energier.

Vi lär oss olika tekniker som vi sedan övar på under dom olika delmomenten.

Vi övar på saker som psykometri men även guidad healing. Vi tittar och övar på scanningsmetoder och lär oss känna in. 

Vi går igenom hur vi  kommunicerar med andevärlden och även lär oss om änglars energier. Vi lär oss om våra fördommar och hur vi tar hand om dom. En bra kurs i personlig utveckling.

Du får diplom efter genomgången kurs på 4 godkända delmoment. Väjer du att genomföra bara någon eller några kurser utdelas inget diplom. Investering är 600kr per delkurs utan diplom. Du får dessutom en gratis självhypnossession i ditt första uppstartsmsil. Om du vill ha diplom debiteras ytterligare 1200kr för den tid jag lägger på att bedömma ditt arbete och ge feedback. En påbörjad delkurs återbetalas ej om du väljer att hoppa av påbörjad kurs.

 

Reiki 1

Reiki är effektiv och modern behandlingsmetod med japanska rötter. Reiki kan användas vid stress och smärta, men den är även effektiv i många andra sammanhang.  Reiki aktiverar och stimulerar kroppens egna naturliga förmåga att läka och återställa sig. Efter en behandling brukar man känna sig både avslappnad och fylld med energi på samma gång – en mycket behaglig upplevelse för både kropp och själ.

Inga förkunskaper krävs. Det är en 2 dagarskurs med både teori och praktik. Efter initiering (2 dag ett och ytterligare två dag 2)får du lära dig att både ge dig själv och andra reiki.

Reiki är godkänt som friskvård. Detta innebär att om du arbetar med Reiki så kan kunden dra av en del av summan som friskvård.

Vi kommer varva dessa dagar med teori och praktik. Samt ta del av historien kring Reiki. Vi övar med olika handpositioner på oss själva och varandra.

Du får diplom.

Anmälningavgift 800 kr  och resterande avgift 1700kr minst 14 dagar före kursstart. Då ingår även lunch och fika.

Reiki 1

Reiki 2

Förkunskaper Reki 1.

Det bör ha gått några månader sedan du gick Reiki 1. Kursen är på 2 dagar och är en fortsättning på reiki 1. Du får lära dig 3 symboler och hur man använder dessa symboler för att rikta energin i tid och rum. Du kan efter initiering skicka reiki på distans. Göra chackrabalanseringar och mycket mer.

Vi går igenom symboler,, energi, övningar som chakra balansering och dom olika symbolernas användningsområden.

Anmälningsavgift 900 kr och resten av kursavgiften på 3000 betalas senast 14 dagar innan kursstart.

Reiki master

Förkunskaper krävs.

Genomgången kurs i Reiki 1&2

Detta är en kurs uppdelad på två kursdagar. Dag 1 masterinitiering och lära sig tekniken för booster eller första initieringen. Hur du använder den och fördjupning i distans reiki. Du skall sedan leva i den energin i minst 3 månader innan du tar steg 2 där du får lära dig de resterande initieringarna och mästarsymbolen som ger dig kunskapen att föra detta vidare till andra. Samt många spännande tekniker

Kursavgift 4900 per del, som betalas innan kursstart.