Attraktionslagen

Attraktionslagen är precis vad det låter som. Lagen om att attrahera något/någon. Det en universell lag precis som tyngdlagen eller kausallagen. Det finns mycket skrivet om detta och det finns otaliga teorier om varför det fungerar eller inte fungerar. Det har gjorts filmer som The secret och skrivits böcker som "Abraham" av Esther och Jeremy Hicks. Lagen handlar om att allt har en vibration. Det har även tankar och händelser , Olika energinivåer eller vibrationshastigheter. Tankar med låg vibration är förknippade med händelser som är dystra och mörka eller tragiska. Tankar med hög vibration är förenligt med händelser som är ljusa och positiva. Lagen om attraktion säger att lika söker lika, det vill säga om du har mörka tankar så är det sånt du attraherar i ditt liv och har du ljusa tankar attraherar du sådana positiva glada händelser i ditt liv. 

Denna attraktion fungerar med fördröjning. Vilket är tur eftersom annars skulle du ha en elefant i rummet om du tänkte på en elefant och kände att du vill ha en sådan direkt. Hur lång fördröjningen är beror på vad som finns i ditt undermedvetna. Ett exempel på detta är pengar. Du vill ha pengar för det är en energi som kommer ge dig saker som du vill ha och blir glad av. Men inga pengar kommer och du undrar varför. Svaret finns i ditt undermedvetna.

Ditt undermedvetna kanske hatar pengar för du har sett vilket lidande det gör eller du har en fördom mot rika människor. Då arbetar dessa krafter mot varandra och ditt undermedvetna kommer vinna.

Min behandling:

När jag jobbar med en klient så är det viktigt att hitta det jag kallar för en undermetveten blockering eller limiting believsystem. Det som hindrar dig från att få attraktionslagen att fungera. Efter det är det viktigt att lura ditt undermedvetna en period så att nya tankemönster kan byggas upp. Jag ger dig flera individuella verktyg för detta. 

När en stor blockering försvunnt är det vanligt att man upplever sorg eller tomhet. Detta är mycket bra eftersom det är ett bevis på att blockeringen är borta. Det är jämförbart med att förlora en kroppsdel. Det uppstår en saknad eller tomhet. Detta är övergående och du får även verktyg att ta hand om detta. 

Du får även reiki som en del i programmet för att må så bra som möjligt under denna process. Processen sker oftast via Messenger eftersom vi då har text som vi kan gå tillbaka till om vi behöver.

Det här är en process som redan förändrat många människors liv. Jag coachar dig genom processen så att allt går som det är tänkt. Ja det fungerar!